Сподели:

Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски (Најава за голема акција на вработените во јавната администрација за чистење на повеќе локации во земјава)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form