Повик за изразување на интерес

Регионалното училиште за јавна администрација (РЕСПА) ги поканува квалификуваните кандидати да го искажат својот интерес за назначување во Апелациониот одбор на РЕСПА.

ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form