Гостување во емисијата „24 Отворено“ на ТВ 24: Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, др. Владимир Микиќ и Мицко Дудучки (Вонредни мерки за спречување на ширење на корона вирусот)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form