Сподели:

Манчевски најави дека Владата ќе донесе одлука за продолжување на мерките за ослободување од работа (гостување во емисијата „Црвена линија“ на Телма ТВ)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form