Сподели:

Извршено примопредавање на функцијата министер за информатичко општество и администрација
Скопје, 31 август 2020
 
Во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација денес беше извршено примопредавање на должноста министер за информатичко општество и администрација.

Новиот министер Јетон Шаќири ја превзеде функцијата од Дамјан Манчевски, кој беше министер за информатичко општество и администрација од јуни 2017 година.

 

Министерство за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form