Сподели:

Работна средба на министерот Јетон Шаќири со претставници на СОНК и КСС

Скопје, 11 септември 2020

На денешната средба со претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура-СОНК, г. Јаким Неделков и претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати КСС, г. Благоја Ралповски, разговаравме за прашања и проблеми кои ја засегаат јавната администрација, како и за создавање поповолни услови за работа.

Соработката ќе продолжи од двете страни за да се постигнат очекуваните резултати.

 

Министерство за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form