Работен состанок помеѓу министерот за информатичко општество и администрација д-р Јетон Шаќири и Амбасадорот на ОБСЕ, Н.Е. Клеменс Која

Скопје, 07 октомври 2020

На денешниот состанок со Амбасадорот на ОБСЕ, Н.Е. Клеменс Која, поразговаравме за приоритетите на Министерството за Информатичко општество и Администрација и можноста за продлабочување на соработката со ОБСЕ во поддршка на реформата на јавната администрација, процесот на дигитализација, сајбер безбедноста, и потребата за унапредување на родовата еднаквост во јавниот сектор.

Министерство за информатичко општество и администрација

 

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form