За крај на годината, министерот Шаќири имаше заедничка средба со вработените во МИОА

Скопје, 27 декември 2021
 
Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири за крај на годината имаше заедничка средба со вработените во МИОА.
 
На средбата, министерот Шаќири им се заблагодари за одличната меѓусебна соработка, несебичното залагање и взаемна трудољубивост, со цел исполнување на стратешките цели на Министерството.
 
Министерот Шаќири им посака успешна работа и во иднина, во насока на унапредување на информатичкото општество и работата на администрацијата.
 
Воедно, изрази отвореност за понатамошна професионална соработка, истакнувајќи дека секогаш е подготвен да помогне доколку е потребно.
 
Министерот упати честитки во пресрет на Новата 2022 Година, посакувајќи многу здравје, среќа, благосостојба и уште поголеми успеси на професионален и приватен план.
 
Нека е среќна и бериќетна Новата 2022 Година!

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони