Сподели:

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 25 септември 2020
 

На иницијатива на министерот за информатичко општество и администрација д-р Јетон Шаќири, а со цел унапредување на угледот на Северна Македонија како модерна и иновативна земја во Европа, беше остварена работна средба со менаџерот на MasterCard за Северна Македонија, Албанија, Косово и Бугарија, г-а Ванја Манова, како и главниот директор на Евротраст г-дин Георге Димитров.

 

Скопје, 24 септември 2020

На настанот се говореше за актуелната состојба и предизвиците со кои се соочуваат институциите, како значајни чинители во борбата за превенција и репресија на корупцијата како најголемо општествено зло.

24 септември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска оствари средба со претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани-УПОЗ Пецо Грујовски.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 25 септември 2020
 

На иницијатива на министерот за информатичко општество и администрација д-р Јетон Шаќири, а со цел унапредување на угледот на Северна Македонија како модерна и иновативна земја во Европа, беше остварена работна средба со менаџерот на MasterCard за Северна Македонија, Албанија, Косово и Бугарија, г-а Ванја Манова, како и главниот директор на Евротраст г-дин Георге Димитров.

 

Скопје, 24 септември 2020

На настанот се говореше за актуелната состојба и предизвиците со кои се соочуваат институциите, како значајни чинители во борбата за превенција и репресија на корупцијата како најголемо општествено зло.

24 септември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска оствари средба со претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани-УПОЗ Пецо Грујовски.

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form