Сподели:

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 28 декември 2020

На 28 декември се одржа седмата видео седница на Советот за координација и следење на процесот на Отворено владино партнерство (ОВП) и Националниот Акциски план за ОВП 2018-2020 (Совет).

Скопје, 24 декември 2020

Во своето обраќање по повод 100 дена Влада, министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири се осврна на тековните активности, преземените обврски, заложби и долгорочните цели на МИОА.

Скопје, 22 декември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска оствари работна средба со новоименуваниот амбасадор на Република Франција во Република Северна Македонија, Сирил Бомгартнер.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 28 декември 2020

На 28 декември се одржа седмата видео седница на Советот за координација и следење на процесот на Отворено владино партнерство (ОВП) и Националниот Акциски план за ОВП 2018-2020 (Совет).

Скопје, 24 декември 2020

Во своето обраќање по повод 100 дена Влада, министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири се осврна на тековните активности, преземените обврски, заложби и долгорочните цели на МИОА.

Скопје, 22 декември 2020

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска оствари работна средба со новоименуваниот амбасадор на Република Франција во Република Северна Македонија, Сирил Бомгартнер.

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form