Сподели:

КОНКУРСИ

Јавен оглас за вработување на 7 (седум) лица во Министерството за информатичко општество и администрација на определено време (Декември, 2017)

Министерството за информатичко општество и администрација во рамки на заедничката соработка со Институтот за јавна администрација за Турција и Блискиот Исток (The Public Administration Institute for Turkey and the Middle East -TODAİE) објавува КОНКУРС за доделување стипендии за магистерски и докторски студии за студиската 2016/2017 година.

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form