Сподели:

КОНКУРСИ

Огласот е на следниот линк.

Регионалното училиште за јавна администрација (РЕСПА) ги поканува квалификуваните кандидати да го искажат својот интерес за назначување во Апелациониот одбор на РЕСПА.

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form