Сподели:

НАЈАВИ

Утре, 14.12.2021 година, во Сеул, Република Кореја, ќе се одржи Глобалниот самит за Отворено владино партнерство, во виртуелна форма, на кој како говорник ќе учествува министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири.

На 22 и 23 септември ќе се одржи онлајн Регионален форум за иновации на Mеѓународната Унија за Телекомуникации(ITU) за Европа, на кој воведно обраќање ќе има Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири.

Почитувани,

На 20.08. 2021 (петок), министерот за информатичко општество и администрација  Јетон Шаќири заедно со градоначалникот на Охрид, г -дин Константин Георгиески ќе присуствуваат на официјалното отворање на центарот за јавни услуги -“Една точка за услуги” во Охрид.

Почитувани,

Ве известуваме дека во среда (20.02.2019) со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, ќе присуствува заедно со министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на отворање на Сала за јавни услуги – “Една точка за услуги” по

Почитувани,

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Р. Косово, Бесим Бечај денеска ќе остварат работна средба.

Министерството за информатичко општество и администрација, Министерството за правда и Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ ќе потпишат меморандум за соработка.

Скопје, 24 јануари 2019 година

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони