Сподели:

ИНТЕРВЈУА

Скопје, 23 септември 2019 год.

Скопје, 20 септември 2019 год.

Софија, 04 јули 2019 год.

Скопје, 16 мај 2019 год.

Скопје, 11 мај 2019 год.

Скопје, 02 мај 2019 год.

 

Скопје, 21 април 2019 год.

Скопје, 17 април 2019 год.

 

Скопје, 04 март 2019 год.

Скопје, 20 февруари 2019 год.

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form