Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 24 mars 2023

Zëvendësi i ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Aleksandar Bajdevski, u drejtua në Punëtorinë e 13-të të Grupit Punues mbi sigurinë kibernetike të infrastrukturës kritike (CICWG), nën organizim të MSHIA-së dhe me mbështetje të USAID-it.

 

Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë tre vjet është anëtare e plotë e Aleancës së vendeve më të fuqishme, më me ndikim dhe më të sigurt në botë.
NATO do të thotë siguri, por edhe perspektivë, zhvillim dhe paqe për qytetarët.

 

Shkup, 23 mars 2023

 

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu, sot zhvilloi takim pune me Nikollçe Babovski,  drejtorinë e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari, në të cilën u bisedua për thellimin e bashkëpunimit.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 24 mars 2023

Zëvendësi i ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Aleksandar Bajdevski, u drejtua në Punëtorinë e 13-të të Grupit Punues mbi sigurinë kibernetike të infrastrukturës kritike (CICWG), nën organizim të MSHIA-së dhe me mbështetje të USAID-it.

 

Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë tre vjet është anëtare e plotë e Aleancës së vendeve më të fuqishme, më me ndikim dhe më të sigurt në botë.
NATO do të thotë siguri, por edhe perspektivë, zhvillim dhe paqe për qytetarët.

 

Shkup, 23 mars 2023

 

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu, sot zhvilloi takim pune me Nikollçe Babovski,  drejtorinë e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari, në të cilën u bisedua për thellimin e bashkëpunimit.

Pages