Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup 18 shkurt 2021

Sot u mbajt takimi me përfaqësuesit e ,,Mastercard-it”, nëpërmjet video-konferencës, në të cilën u prezantua zgjidhja e identifikimit digjital të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Shkup, 13 shkurt 2021

Me rastin e ditës borërore të radios, 13 shkurt, zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, ishte i ftuar në ,,Stadion” të Kanal 77. Emisioni nuk transmetohej prej në

Shkup, 11 shkurt 2021

 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup 18 shkurt 2021

Sot u mbajt takimi me përfaqësuesit e ,,Mastercard-it”, nëpërmjet video-konferencës, në të cilën u prezantua zgjidhja e identifikimit digjital të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Shkup, 13 shkurt 2021

Me rastin e ditës borërore të radios, 13 shkurt, zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, ishte i ftuar në ,,Stadion” të Kanal 77. Emisioni nuk transmetohej prej në

Pages