Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 11 shkurt 2021
 

Vazhdimi dhe thellimi i bashkëpunimit mes dy vendeve, ishte tema e takimit të sotëm ndërmjet ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri dhe ambasadorit të Republikës së Polonisë, Ekselenca e tij, Vojcieh

Shkup, 1 shkurt 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, morri pjesë në konsultimin sektorial me temën ,,Efektet e punës së Grupit 

Kumanovë, 29 janar 2021

Sot, ministri Jeton Shaqiri zhvilloi takim pune në Kumanovë, me kryetarin e kësaj komune z.Maksim Dimitrievski. Takimi ishte i frytshëm dhe biseda konstruktive.

Qëllimi kryesor i kësaj vizite ishte 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 11 shkurt 2021
 

Vazhdimi dhe thellimi i bashkëpunimit mes dy vendeve, ishte tema e takimit të sotëm ndërmjet ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri dhe ambasadorit të Republikës së Polonisë, Ekselenca e tij, Vojcieh

Shkup, 1 shkurt 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, morri pjesë në konsultimin sektorial me temën ,,Efektet e punës së Grupit 

Kumanovë, 29 janar 2021

Sot, ministri Jeton Shaqiri zhvilloi takim pune në Kumanovë, me kryetarin e kësaj komune z.Maksim Dimitrievski. Takimi ishte i frytshëm dhe biseda konstruktive.

Qëllimi kryesor i kësaj vizite ishte 

Pages