Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 08 tetor 2020

Sot, u mbajt takimi i dhjetë jubilar i Grupit special për RAP (GS-RAP), ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. Në takimin “online”, morrën pjesë 

Shkup, 07 tetor 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, zhvilloi takim pune me drejtorin e Drejtorisë së Udhëheqjes së librave amë, Bujar Dardhishta.

Shkup, 02 tetor 2020

Sot, në hapësirat e MSHIA-së, u zhvillua takim pune ndërmjet ministrit

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 08 tetor 2020

Sot, u mbajt takimi i dhjetë jubilar i Grupit special për RAP (GS-RAP), ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. Në takimin “online”, morrën pjesë 

Shkup, 07 tetor 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, zhvilloi takim pune me drejtorin e Drejtorisë së Udhëheqjes së librave amë, Bujar Dardhishta.

Скопје, 07 октомври 2020

На денешниот состанок со Амбасадорот на ОБСЕ, Н.Е. Клеменс Која, поразговаравме за приоритетите на Министерството за Информатичко општество и Администрација и можноста за продлабочување на соработката со ОБСЕ во поддршка на реформата на јавната администрација, процесот на дигитализација, сајбер безбедноста, и потребата за унапредување на родовата еднаквост во јавниот сектор.

Pages


Regjistëer i Vetëm Kombëtar Elektronik të Rregullorës së Republikës së Maqedonisë

Hartimi i mbulimittë rrjetit brezgjërë