Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Selanik, 08 shtator 2018

Maqedonia dhe Greqia si fqinjë kanë obligim ndaj qytetarëve të tyre përveç asaj që janë fqinjë të bëhen partnerë si dhe vazhdimisht të bashkëpunojnë. Ky është përfundimi nga takimi në mes ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski dhe ministrit për politikë digjitale, telekomunikim dhe media në qeverinë

Shkup, 6 shtator 2018

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me kompaninë "HUAWEI", këtë vit ofron mundësi për përmirësimin e pesë studentëve më të mirë nga fakultetet e TIK-ut në Republikën e Maqedonisë. Bëhet fjalë për programin studimor "Huawei - fara e së ardhmes", që do të mbahet nga 27 tetori deri më 11 nëntor të këtij viti në Pekin dhe

Radovish, 3 shtator 2018

Në kuadër të vizitës në Radovish, ministri Mançevski mbajti një takim me përfaqësuesit e sektorit të biznesit. Në takim u diskutua rreth dy projekteve të mëdha në të cilat aktualisht po punon Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, të cilat janë Portali i të dhënave të hapura dhe Portali i

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Selanik, 08 shtator 2018

Maqedonia dhe Greqia si fqinjë kanë obligim ndaj qytetarëve të tyre përveç asaj që janë fqinjë të bëhen partnerë si dhe vazhdimisht të bashkëpunojnë. Ky është përfundimi nga takimi në mes ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski dhe ministrit për politikë digjitale, telekomunikim dhe media në qeverinë

Shkup, 6 shtator 2018

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me kompaninë "HUAWEI", këtë vit ofron mundësi për përmirësimin e pesë studentëve më të mirë nga fakultetet e TIK-ut në Republikën e Maqedonisë. Bëhet fjalë për programin studimor "Huawei - fara e së ardhmes", që do të mbahet nga 27 tetori deri më 11 nëntor të këtij viti në Pekin dhe

Radovish, 3 shtator 2018

Në kuadër të vizitës në Radovish, ministri Mançevski mbajti një takim me përfaqësuesit e sektorit të biznesit. Në takim u diskutua rreth dy projekteve të mëdha në të cilat aktualisht po punon Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, të cilat janë Portali i të dhënave të hapura dhe Portali i

Pages


Regjistëer i Vetëm Kombëtar Elektronik të Rregullorës së Republikës së Maqedonisë

Hartimi i mbulimittë rrjetit brezgjërë