Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 3 mars 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, në suaza të “online” konferencës rajonale, u drejtua në panelin e diskutimit të 

Shkup, 2 mars 2021

Në suaza të aktiviteteve mbi riorganizimin dhe optimizimin e institucioneve, sot u zhvillua takimi i parë i grupit punues mbi përpilimin e 

Shkup, 19.02.2021

Sot, zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, ishte 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 3 mars 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, në suaza të “online” konferencës rajonale, u drejtua në panelin e diskutimit të 

Shkup, 2 mars 2021

Në suaza të aktiviteteve mbi riorganizimin dhe optimizimin e institucioneve, sot u zhvillua takimi i parë i grupit punues mbi përpilimin e 

Shkup, 19.02.2021

Sot, zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, ishte 

Pages