Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 28 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mbajti konferencën për shtyp me rastin e Shkresës së letër mandatit të dorëzuar nga kryetari i Qeverisë së RMV-së Zoran Zaev.

Në vijim, mund të ndiqni videon e

 

Shkup, 25 shtator 2020
 

Me iniciativë të ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri, ndërsa me qëllim të avancimit të reputacionit të Maqedonisë së Veriut si vend modern dhe inovator në Evropë, u realizua takimi i punës me menaxherin e MasterCard-it për Evropën,

Shkup, 24 shtator 2020

Sot, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri,  iu drejtua ngjarjes ,,Vlerësimi i 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 29 shtator 2020

Zëvendësmiistri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Aleksandër Bajdevski, sot u drejtua në video-konferencën për 5G dhe

Shkup, 28 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mbajti konferencën për shtyp me rastin e Shkresës së letër mandatit të dorëzuar nga kryetari i Qeverisë së RMV-së Zoran Zaev.

Në vijim, mund të ndiqni videon e

 

Shkup, 25 shtator 2020
 

Me iniciativë të ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri, ndërsa me qëllim të avancimit të reputacionit të Maqedonisë së Veriut si vend modern dhe inovator në Evropë, u realizua takimi i punës me menaxherin e MasterCard-it për Evropën,

Pages


Regjistëer i Vetëm Kombëtar Elektronik të Rregullorës së Republikës së Maqedonisë

Hartimi i mbulimittë rrjetit brezgjërë