Shpërndaje:

Манчевски и Димитров: „Македонија ќе биде земја домаќин на Дигиталниот Самит на Западен Балкан“

Скопје, 08 ноември 2017 година

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form