Мinistri Mançevski në takim me eurokomisaren Gabriel

02 shkurt 2018, Sofje

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, sot është në vizitë pune në Sofje, Bullgari. Në kuadër të kësaj vizite do të bëhet realizohet takimi me eurokomisaren, Maria Gabriel. Në mbledhje, në mes të tjerave, do të bisedohet edhe për Samitin e ardhshëm digjital i cili do të mbahet në Shkup, më 18 dhe 19 prll të këtij viti. 

Mbështetja e Bullgarisë, si vend që përfaqëson Bashkimin Evropian, është me rëndësi të veçantë për Maqedoninë.

Мinistria për Shoqëri Informatike dhe Administratë