Lajmërim për konferencë të perbashkët për shtyp nga Mançevski dhe Llukarevska


22 shkurt 2018, Shkup


Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, dhe drejtoresha e DAP-së, Sanja Llukarevska do të mbajnë konferencë  të perbashkët për shtyp.

Konferenca për shtyp është caktuar për më 22 shkurt (e enjte), me fillim prej orës 10:30 në ambientet e MSHIA-së.

Мinistria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës