Takim pune në mes Damjan Mançevski dhe Besim Beqaj

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ministri i inovacionit dhe ndërmarrësisë së R. së Kosovës Besim Beqaj sot dë të realizojnë takim pune.

Pas përfundimit të takimit të punës do të ketë konferencë për shtyp për mediat, e caktuar në orën 13:00 në Klubin e deputetëve.