Shpërndaje:

Njoftim për publikun dhe mediat nga anëtarët e Grupit këshillëdhënës konsultativ interdikasterial për mundësi të barabarta të grave dhe burrave

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form