Shpërndaje:

Konferenca e shtypit të MSHIA-së: Ministri Mançevski për uljen e çmimeve të roamingut për vendet e Ballkanit Perëndimor

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form