Shpërndaje:

Mançevski: Punësimet asnjëherë nuk do ndalojnë, ndokund ka mbipunësime, kurse ndokund tjetër ka mungesë.

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form