Shpërndaje:

Ministri Mançevski i ftuar në TV Kanal 5 (Mançevski dhe Mucunski në emisionin "Vetëm e vërteta")

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form