Shpërndaje:

Ministri Mançevski, i ftuar në emisionin ,,Top tema e anës suaj" në TV Telma (Si shpenzohen paratë e buxhetit për administratën)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form