Shpërndaje:

Promovimi i Portalit të ri kombëtar të e-shërbimeve www.uslugi.gov.mk (Kryeministri Zoran Zaev dhe Damjan Mançevski)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form