Shpërndaje:

Konferenca për shtyp e ministrit të shoqërisë informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski (Mbi Ligjin e Shërbimit të lartë udhëheqës)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form