Shpërndaje:

Тhirrje për të shprehur interes

Shkolla rajonale e Administratës Publike (RESPA), fton kandidatët e kualifikuar  të shfaqin interesin e tyre për t’u emëruar në Këshillin e Apelit të RESPA-së.

SHKARKO DOKUMENTIN

 

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form