Shpërndaje:

Ministri Mançevski dhe Zëvendësministrja plotësuese Nevenka Stamenkovska Stojkovski të ftuar në emisionin "24 Analiza e trendit" në TV24

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form