Shpërndaje:

Ministri Damjan Mançevski, i ftuar në emisionin "Vetëm e vërteta" në TV Kanal 5, debatë me zëvendësministren plotësuese Nevenka Stamenkovska Stojkovski

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form