Shpërndaje:

Takim pune i ministrit Jeton Shaqiri me përfaqësuesit e Sindikatës së arsimit, shkencës dhe kulturës dhe me kryetarin e Konfederatës së Sindikatave të lira

Shkup, 11 shtator 2020

Në takimin e sotëm me kryetarin e Sindikatës së pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë, z.Jakim Nedellkov dhe me kryetarin e Konfederatës së Sindikatave të lira, z.Bllagoja Ralpovski, diskutuam rreth çështjeve dhe problemeve që prekin administratën publike si dhe për krijimin e kushteve më të volitshme për punë.

Bashkëpunimi nuk do të mungojë nga asnjëra palë, për të arritur rezultatet e pritura.

 

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form