Shpërndaje:

TAKIM PUNE MES MINISTRIT JETON SHAQIRI DHE DREJTORIT TË AGJENCISË PËR ZBATIMIN E GJUHËS YLBER SELA

Shkup, 16 shtator 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, sot zhvilloi një takim të përbashkët pune me drejtorin e Agjencisë së Zbatimit të Gjuhëve Ylber Sela.

Në takim flitej për krijimin e bashkëpunimit reciprok institucional, në mënyrë që të respektohet Ligji për përdorimin e gjuhëve.

Andaj, u konkludua se MSHIA do të ketë mbështetjen dhe ndihmën e plotë të Agjencisë së Zbatimit të Gjuhëve.

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form