Shpërndaje:

Ministri Jeton Shaqiri u takua me kryetarin e Federatës së Sindikatave të Maqedonisë, Darko Dimovski

Shkup, 23 shtator 2020

 

Në takimin e ditës së sotme, me përfaqësuesit e Federatës së Sindikatave të Maqedonisë (FSM) dhe me kryetarin aktual Darko Dimovskin, biseduam për Reformat e administratës publike dhe digjitalizimin që janë në fokus të veçantë të punës së ministrisë sonë.

 

Takimi iu dedikua njohjes dhe prezantimit të mundësive për bashkëpunim reciprok, i cili do të vijojë edhe në ardhmen.

 

Мinistria e Shoqërisë Informatike dhe Adminsitratës