Shpërndaje:

Takim pune i ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës me përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së Narine Sahakjan

Shkup, 15 tetor 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, pranoi përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së Narine Sahakjan.
 
Në takimin e punës u diskutua lidhur me aktivitetet aktuale dhe ato të cilat do të realizohen në të ardhmen, të cilat UNDP-ja i ka në bashkëpunim me Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës.
Bashkëpunimi i deritanishëm u vlerësua si i suksesshëm dhe do të vazhdojë edhe në periudhën në vijim.
 
 

Министерство за информатичко општество и администрација

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form