Shpërndaje:

Takim pune i ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe ambasadorit të ri të Bashkimit Evropian Dejvid Ger

Shkup, 20 tetor 2020

Sot, u realizua takim pune me Ambasadorin e ri të BE-së Dejvid Ger. Takimi u zhvillua në ambient konstruktiv, me ç’rast ministri Jeton Shaqiri e njohu euroambasadorin me projektet e ministrisë në drejtim të profesionalizimit të adminsitratës dhe zhvillimit të digjitalizimit të shërbimeve publike, si dhe aktivitetet të cilat do të ndërmerren lidhur me përmirësimin e klimës për lirinë e mediave dhe pavarësinë e tyre financiare.
 
Njëkohësisht, iu falënderua në aspekt të mbështetjes së ofruar nga ana e Bashkimit Evropian, si dhe bashkëpunimit të suksesshëm, i cili do të vazhdojë edhe më tej.
 

 

Мinistria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form