Dorëzimpranimi i pozitës ministrore në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Shkup, 17 janar 2022

Sot, pozita e ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës është dorëzuar në ambientet e Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Ministri i ri, Admirim Aliti merr pozitën e Jeton Shaqirit.

 

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës