Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Baku, 1 korrik 2022

Në mesin e aktiviteteve intensive gjatë kohës së qëndrimit në Baku, ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti e vizitoi edhe ASAN Mobile Service, ku prej se afërmi u njoh me mënyrën e punës dhe shërbimeve që i ofron kjo qendër.

 

 

Baku, 30.06.2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA), Admirim Aliti, gjatë qëndrimit të tij në Baku, Azerbejxhan, e vizitoi Qendrën për Zhvillim të “E-Government” dhe takoi drejtorin e kësaj qendre, z.Fariz T.Jafarov.

 

Baku, 30.06.2022
 
Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës (MSHIA), Admirim Aliti, sot në Baku u takua me kryetarin e Agjencisë Shtetërore për Shërbime Publike dhe Inovacione shoqërore nën presidencën e Republikës së Azerbejxhanit, z.Ulvi Mehdiyev.

 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Baku, 1 korrik 2022

Në mesin e aktiviteteve intensive gjatë kohës së qëndrimit në Baku, ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti e vizitoi edhe ASAN Mobile Service, ku prej se afërmi u njoh me mënyrën e punës dhe shërbimeve që i ofron kjo qendër.

 

 

Baku, 30.06.2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA), Admirim Aliti, gjatë qëndrimit të tij në Baku, Azerbejxhan, e vizitoi Qendrën për Zhvillim të “E-Government” dhe takoi drejtorin e kësaj qendre, z.Fariz T.Jafarov.

 

Baku, 30.06.2022
 
Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës (MSHIA), Admirim Aliti, sot në Baku u takua me kryetarin e Agjencisë Shtetërore për Shërbime Publike dhe Inovacione shoqërore nën presidencën e Republikës së Azerbejxhanit, z.Ulvi Mehdiyev.

 

Pages