Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës ka përfunduar zbatimin e ciklit të ri të “Metodologjisë së vlerësimit të indeksit të cilësisë së institucioneve”, të parashikuar në kuadër të Strategjisë për reformën e administratës publike 2018-2022.

Zëvendësi i ministrit Aleksandar Bajdevski, theksoi se MSHIA-ja në kontinuitet po punon për të siguruar administratë publike moderne  dhe efikase, të bazuar në digjitalizim, e cila siguron shërbime të shpejta dhe kualitative për qytetarët dhe për subjektet afariste.

Shkup, 27 janar 2023

 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Admirim Aliti sot ka zhvilluar një takim pune me rektoren e Universitetit Amerikan në Evropë-FON, profesoreshë Biljana Puleska Janushevska, me të cilën ka nënshkruar Memorandum për bashkëpunim.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës ka përfunduar zbatimin e ciklit të ri të “Metodologjisë së vlerësimit të indeksit të cilësisë së institucioneve”, të parashikuar në kuadër të Strategjisë për reformën e administratës publike 2018-2022.

Zëvendësi i ministrit Aleksandar Bajdevski, theksoi se MSHIA-ja në kontinuitet po punon për të siguruar administratë publike moderne  dhe efikase, të bazuar në digjitalizim, e cila siguron shërbime të shpejta dhe kualitative për qytetarët dhe për subjektet afariste.

Shkup, 27 janar 2023

 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Admirim Aliti sot ka zhvilluar një takim pune me rektoren e Universitetit Amerikan në Evropë-FON, profesoreshë Biljana Puleska Janushevska, me të cilën ka nënshkruar Memorandum për bashkëpunim.

Pages