Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Bruksel, 19 shtator 2022

Si pjesë e ekipit qeveritar, ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti po qëndron në Bruksel në takim me përfaqësuesit e Komisionit Evropian në të cilën po prezantohet procesi i skriningut për reforma në administratën publike.

Shkup, 16 shtator 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot ka pritur në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Hekurudhave të Republikës së Maqedonisë Veriore SHA Shkup, Majan Vejseli.

Shkup, 16 shtator 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot realizoi takim pune me ekipin e ekspertëve lidhur me Projektin mbi harmonizimin e Legjislacionit Nacional Mediatik me Legjislacionin e BE-së dhe standardeve mediatike. Projekti është i mbështetur nga BE-ja, përkatësisht nga Delegacioni i BE-së në Maqedoninë e Veriut.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Bruksel, 19 shtator 2022

Si pjesë e ekipit qeveritar, ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti po qëndron në Bruksel në takim me përfaqësuesit e Komisionit Evropian në të cilën po prezantohet procesi i skriningut për reforma në administratën publike.

Shkup, 16 shtator 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot ka pritur në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Hekurudhave të Republikës së Maqedonisë Veriore SHA Shkup, Majan Vejseli.

Shkup, 16 shtator 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot realizoi takim pune me ekipin e ekspertëve lidhur me Projektin mbi harmonizimin e Legjislacionit Nacional Mediatik me Legjislacionin e BE-së dhe standardeve mediatike. Projekti është i mbështetur nga BE-ja, përkatësisht nga Delegacioni i BE-së në Maqedoninë e Veriut.

Pages