Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 15 shtator 2022
 
Projekti ,,Regjistri Qendror i Popullsisë” i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës është shpërblyer me mirënjohje të veçantë për 'Back-end Enabler' mbi Transformimin digjital dhe rritjen e përshtatshmërisë në garën nën moton "Shërbime më të mira publike për jetesë më të mirë të qytetarëve", organizuar nga ReSPA së bashku me OECD/SIGMA-në.

Shkup, 15 shtator 2022

,,Po synojmë fuqishëm drejt arritjes së administratës profesionale, efikase dhe llogaridhënëse në shërbim të qytetarëve dhe të shoqërisë së biznesit në vendin tonë. Ne, në MSHIA, gjithashtu e administrojmë, e krijojmë dhe e promovojmë transformimin digjital dhe zhvillimin e shoqërisë informatike’, theksoi ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti në fjalimin e tij të mbajtur në Konferencën ministrore të Ballkanit Perëndimor mbi Reformat e Administratës, nën organizimin e Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA) dhe OECD/SIGMA-së.

Shkup, 14 shtator 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot realizoi takim pune me Bagrat Tunjan – Liderin e ekipit për planifikim strategjik dhe zhvillim të politikave në SIGMA dhe menaxher në Maqedoninë e Veriut, me të cilin diskutuan lidhur me situatën aktuale në kontekst të procesit të riorganizimit të institucioneve.  

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 15 shtator 2022
 
Projekti ,,Regjistri Qendror i Popullsisë” i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës është shpërblyer me mirënjohje të veçantë për 'Back-end Enabler' mbi Transformimin digjital dhe rritjen e përshtatshmërisë në garën nën moton "Shërbime më të mira publike për jetesë më të mirë të qytetarëve", organizuar nga ReSPA së bashku me OECD/SIGMA-në.

Shkup, 15 shtator 2022

,,Po synojmë fuqishëm drejt arritjes së administratës profesionale, efikase dhe llogaridhënëse në shërbim të qytetarëve dhe të shoqërisë së biznesit në vendin tonë. Ne, në MSHIA, gjithashtu e administrojmë, e krijojmë dhe e promovojmë transformimin digjital dhe zhvillimin e shoqërisë informatike’, theksoi ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti në fjalimin e tij të mbajtur në Konferencën ministrore të Ballkanit Perëndimor mbi Reformat e Administratës, nën organizimin e Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA) dhe OECD/SIGMA-së.

Shkup, 14 shtator 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot realizoi takim pune me Bagrat Tunjan – Liderin e ekipit për planifikim strategjik dhe zhvillim të politikave në SIGMA dhe menaxher në Maqedoninë e Veriut, me të cilin diskutuan lidhur me situatën aktuale në kontekst të procesit të riorganizimit të institucioneve.  

Pages