Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 29 tetor 2020

Vazhdimi i bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Ministrisë së punës dhe politikës sociale dhe avancimit të mëtejshëm ndaj të njëjtit, ishte në fokus të takimit të sotëm ndërmjet ministrit të Shoqërisë 

Shkup, 28 tetor 2020

Sot, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, realizoi takim pune me Aleksandërs Antonovs (Mr. Aleksandrs ANTONOVS) ekspert i analizës 

Tiranë, 27 tetor 2020
 

Në suaza të Samitit të tretë digjital të Ballkanit Perëndimor, i cili këtë vit u mbajt drejtpërdrejt në Tiranë, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mori pjesë në sesionin e titulluar: ,,Roli i Qeverive në transformoimin digjital”.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Tiranë, 27 tetor 2020
 

Në suaza të Samitit të tretë digjital të Ballkanit Perëndimor, i cili këtë vit u mbajt drejtpërdrejt në Tiranë, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mori pjesë në sesionin e titulluar: ,,Roli i Qeverive në transformoimin digjital”.

Shkup, 20 tetor 2020

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Dhoma e tregtisë për teknologjitë e informacionit dhe infomatikës MASIT, obligohen që ta thellojnë bashkëpunimin dhe ndërlidhjen reciproke, me qëllim të implementimit të aktiviteteve të përbashkëta.

Shkup, 22 tetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mori pjesë në Webinar-in e organizuar nga NEXUS - Civil Concept dhe Njësisë së diplomacisë politike të NATO-s në Bruksel. Webinar-i është pjesë e projektit të titulluar: ,,Higjiena Kibernetike: Të kuptuarit e sfidave

Pages