Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 28 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mbajti konferencën për shtyp me rastin e Shkresës së letër mandatit të dorëzuar nga kryetari i Qeverisë së RMV-së Zoran Zaev.

Në vijim, mund të ndiqni videon e

 

Shkup, 25 shtator 2020
 

Me iniciativë të ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri, ndërsa me qëllim të avancimit të reputacionit të Maqedonisë së Veriut si vend modern dhe inovator në Evropë, u realizua takimi i punës me menaxherin e MasterCard-it për Evropën,

Shkup, 24 shtator 2020

Sot, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri,  iu drejtua ngjarjes ,,Vlerësimi i 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 28 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mbajti konferencën për shtyp me rastin e Shkresës së letër mandatit të dorëzuar nga kryetari i Qeverisë së RMV-së Zoran Zaev.

Në vijim, mund të ndiqni videon e

 

Shkup, 25 shtator 2020
 

Me iniciativë të ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri, ndërsa me qëllim të avancimit të reputacionit të Maqedonisë së Veriut si vend modern dhe inovator në Evropë, u realizua takimi i punës me menaxherin e MasterCard-it për Evropën,

Shkup, 24 shtator 2020

Sot, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri,  iu drejtua ngjarjes ,,Vlerësimi i 

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form