Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 21 dhjetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, u drejtua në ushtrimin e tretë nacional mbi koordinimin dhe komunikimin gjatë 

Shkup, 17 dhjetor 2020

Sot, zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, morri pjesë në 

Shkup, 14 dhjetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, morri pjesë në takimin e Komitetit nacional të investimeve, bashkë me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, Zëvendëskryeministrin e çështjeve 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 21 dhjetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, u drejtua në ushtrimin e tretë nacional mbi koordinimin dhe komunikimin gjatë 

Shkup, 17 dhjetor 2020

Sot, zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, morri pjesë në 

Shkup, 14 dhjetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, morri pjesë në takimin e Komitetit nacional të investimeve, bashkë me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, Zëvendëskryeministrin e çështjeve 

Pages