Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 10 dhjetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, zhvilloi takim pune me Nikolla Bertolinin, shefin e Njësisë së bashkëpunimit të

Shkup, 9 dhjetor 2020

Në suaza të projektit të USAID-it, për pjesëmarrje qytetare, Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me Fondacionin Metamorfozis, sot në konferencën për shtyp promovoi Portalin për Partneritetin e Qeverisjes 

Shkup, 04 dhjetor 2020

Si rezultat i bashkëpunimit katërvjeçar ndërmjet MSHIA-së, si partneri kyç i Projektit të Modernizimit të Shërbimeve të Inspektimit të USAID-it, i implementuar nga IDEAS DePo, sot ministri i Shoqërisë Informatike 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 10 dhjetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, zhvilloi takim pune me Nikolla Bertolinin, shefin e Njësisë së bashkëpunimit të

Shkup, 9 dhjetor 2020

Në suaza të projektit të USAID-it, për pjesëmarrje qytetare, Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me Fondacionin Metamorfozis, sot në konferencën për shtyp promovoi Portalin për Partneritetin e Qeverisjes 

Shkup, 04 dhjetor 2020

Si rezultat i bashkëpunimit katërvjeçar ndërmjet MSHIA-së, si partneri kyç i Projektit të Modernizimit të Shërbimeve të Inspektimit të USAID-it, i implementuar nga IDEAS DePo, sot ministri i Shoqërisë Informatike 

Pages