Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Manastir, 17 qershor 2021

Sot, në hapësirat e Komunës së Manastirit, ministri Shaqiri zhvilloi takim pune me kryetaren e kësaj komune znj. Natasha Petrovska dhe bashkërisht e promovuan qendrën e shërbimeve “Një pikë shërbimi”.

Manastir, 17 qershor 2021

Digjitalizimi i shërbimeve është një hap shumë i rëndësishëm i së ardhmes evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Sot, ministri Shaqiri ishte i pranishëm në Manastir ku bashkë me kryetaren e Komunës së Manastirit znj.Natasha Petrovska

Manastir, 17 qershor 2021

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, në mënyrë maksimale i mbështet personat me aftësi të kufizuara. Me ndryshimet e reja ligjore, do ta obligojmë secilin institucion që të përfshijë vende pune për personat me

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Manastir, 17 qershor 2021

Sot, në hapësirat e Komunës së Manastirit, ministri Shaqiri zhvilloi takim pune me kryetaren e kësaj komune znj. Natasha Petrovska dhe bashkërisht e promovuan qendrën e shërbimeve “Një pikë shërbimi”.

Manastir, 17 qershor 2021

Digjitalizimi i shërbimeve është një hap shumë i rëndësishëm i së ardhmes evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Sot, ministri Shaqiri ishte i pranishëm në Manastir ku bashkë me kryetaren e Komunës së Manastirit znj.Natasha Petrovska

Manastir, 17 qershor 2021

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, në mënyrë maksimale i mbështet personat me aftësi të kufizuara. Me ndryshimet e reja ligjore, do ta obligojmë secilin institucion që të përfshijë vende pune për personat me

Pages